Συνεργασία Πακιστανών και Ρομά στις κλοπές καλωδίων στα Μεσόγεια


Ένα περιστατικό κλοπής που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα Πέμπτης προς Παρασκευή στην περιοχή Μετόχι Βραυρώνας του Μαρκόπουλου έχει θορυβήσει ιδιαίτερα τις τοπικές αστυνομικές αρχές.

Συγκεκριμένα οκτώ άτομα Πακιστανικής καταγωγής επιτέθηκαν και ακινητοποίησαν χτυπώντας τον, έναν επίσης αλλοδαπό φύλακα φωτοβολταϊκού πάρκου και άρπαξαν από τον χώρο καλώδια, χαλκό και σίδερα ιδιαίτερα μεγάλης αξίας.
Ακολουθώντας παρόμοια πρακτική με αυτή ομάδων Ρομά οι οποίοι λυμαίνονται ολόκληρη την περιοχή των Μεσογείων – σύμφωνα με πληροφορίες του notioanatolika.gr από αστυνομικές πηγές - οι Πακιστανοί φαίνεται να έχουν συνάψει «συμφωνία συνεργασίας» με τη «μαφία των σκραπατζίδικων» έχοντας ένα επιπλέον... πλεονέκτημα.
Οι περισσότεροι από αυτούς επειδή είναι παράνομοι δεν είναι καταγεγραμμένοι στα αστυνομικά αρχεία και έτσι μπορούν να δρουν πιο... άνετα.
Όμως το ενδεχόμενο τέτοιου είδους «σύμπραξης» ανησυχεί τις διωκτικές αρχές αφού «ανοίγει» ο κύκλος των παράνομων δραστηριοτήτων στον τομέα αυτό χωρίς να υπάρχει δυνατότητα ανακοπής του κύματος αυτού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.