Περιπολία με ποδήλατα στο Δήμο Αθηναίων


Περιπολίες δημοτικών αστυνομικών με ποδήλατα θα ξεκινήσουν μετά το Πάσχα καθώς, σύμφωνα με την Καθημερινή, έχει ήδη αρχίσει η εκπαίδευση τους. Οι αστυνομικοί θα είναι 20 και θα περιπολούν στην περιοχή της Πλάκας και κοντά στη Δ. Αεροπαγίτου.   
Για την περιπολία με ποδήλατο ενδιαφέρον εκδήλωσαν δεκάδες δημοτικοί αστυνομικοί για να επιλεγούν τελικά 20, ανάμεσα τους και 5 κοπέλες. Ο ρόλος τους θα έχει να κάνει περισσότερο με την αποτροπή της εισόδου οχημάτων σε πεζόδρομους και σημεία όπου δεν επιτρέπεται και με τη διάδοση της ιδέας του ποδηλάτου στους Αθηναίους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.