Ο ΦΕΣ "Η ΚΑΝΤΖΑ" ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

Η Θεατρική ομάδα  "ΦΙΛΟΙΣΤΡΟΝ" συνεχίζει την επιτυχημένη παράσταση στο ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ (Λ.Μαραθώνος 117, Παλλήνη) την  ΚΥΡΙΑΚΗ 24 /11 /2013 στις 20:00 

Οίκος Ευγηρίας "Η Ευτυχισμένη Δύσις"
του Μανώλη Κορρέ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ 


Λίγα λόγια για το έργο...


Το έργο κινείται σε δύο βασικά επίπεδα: στο επίπεδο της πραγματικότητας του μικρόκοσμου ενός γηροκομείου (με τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης των τροφίμων του) και στο επίπεδο της αποτύπωσης αυτής της πραγματικότητας απ' την τηλεόραση. Μια αποτύπωση, που κάθε άλλο παρά αυθεντική είναι. Ο 'Οίκος ευγηρίας' σατιρίζει τις απαράδεκτες συνθήκες λειτουργίας αυτών των ιδρυμάτων και σκιτσάρει το είδος πληροφόρησης που προβάλλεται από τα μέσα μαζικής επικοινωνίας, όπου η διαφήμιση περνά μέσα από ένα αθώο, φαινομενικά, ρεπορτάζ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.