Οι αθέατες μεταρρυθμίσεις του Γ. Καμίνη στο ...ΠΟΤΑΜΙ

Η μεγαλύτερη ομολογία της χρεοκοπίας του πολιτικού συστήματος, ήταν η ίδια η διαχείριση της οικονομικής χρεοκοπίας. 
Με τα οριζόντια μέτρα του Προκρούστη, με έναν απροκάλυπτα οπισθοδρομικό αυταρχισμό, με τα εύκολα κλισέ άλλων εποχών, αυτό που κατόρθωσαν τελικά να επιτύχουν, ήταν η απαξίωση κάθε έννοιας μεταρρύθμισης, η επιβεβαίωση της ακινησίας. Κυρίως όμως η πανηγυρική επιβράβευση της μεγάλης αδικίας που κυριάρχησε καθ’όλη της διάρκεια της Μεταπολίτευσης".
 
Αυτά δήλωσε ο δήμαρχος της Αθήνας Γιώργος Καμίνης, χαιρετίζοντας θερμά τις εργασίες του συνεδρίου του ΠΟΤΑΜΙΟΥ και ασκώντας κριτική στο ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία.

 "Ξέχασε" βέβαια να πει ότι αν δεν υπήρχε το ΠΑΣΟΚ ο ίδιος δεν είχε ούτε μια πιθανότητα στο εκατομμύριο να εκλεγεί δήμαρχος στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές. Και στις εκλογές του Μαΐου δε, δεν την αρνήθηκε  την εκ νέου στήριξη. "Ξέχασε" επίσης να πει ότι και ο ίδιος την ίδια πολιτική εφάρμοσε στο δήμο της Αθήνας με απίστευτες περικοπές σε μισθούς  που ελάφρυναν και το μισθολόγιο. Δεν τον είδαμε δε να αντιστέκεται ιδιαίτερα... 

Επειδή τέλος ο κ. Καμίνης όλο για μεταρρυθμίσεις μιλάει, ας μας πει ποιες είναι αυτές οι μεταρρυθμίσεις οι οποίες άλλαξαν τη ζωή του πολίτη στην Αθήνα και τις οποίες τις βλέπει αυτός και κανένας άλλος;
πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.