Έκτακτο : Παραίτηση Καζάκη ( Ολόκληρο το ρεπορτάζ )

Ξημερώματα της Παρασκευής  1ης Απρίλιου  ανακοίνωσε  την παραίτηση του ο Δημήτρης Καζάκης . 
Πριν λίγα λεπτά έφτασε στα γραφεία του Pressing News.gr η συγκλονιστική είδηση ότι ο Δ. Καζάκης αποχωρεί από την ενεργή πολιτική δράση 
μετά από την πίεση που δέχτηκε από τις ομάδες  πολίτικου παραλογισμού:  «Clapy fan»,  τις «Τρίχες Κατσαρές»  και του « Ηλίου φαεινότερες».
Η παραπάνω είδηση προκάλεσε  συγκρατημένο ενθουσιασμό στην Ε.Ε. και στον «Μario-Dragi»,  ενώ στελέχη και μέλη  των κομμάτων «Απαπανελ»- «Ψυριζα» και των «Λαέ μου Δεν πληρώνω» διασκεδάζουν ΤΏΡΑ σε γνωστά νυχτερινά κέντρα πολιτισμού.  



Καλό μήνα … 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.