Ανθούσα : Ένα ατύχημα μικρού παιδιού προκαλεί ένταση σε Πολίτη και Τοπική Εφημερίδα

Πρός εφημερίδα Επταήμερο

ΣΤΗΝ 4η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΣΑΣ ΤΗΣ 14.7.10 ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΕΝΟΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ. ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΔΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΨΗ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΟΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΑΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΄΄ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ΄΄... ΑΛΛΑ ΑΝΑΔΥΚΝΕΙΕΤΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ Κ. ΚΟΥΤΣΙΚΟΥΡΗ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ



ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗΣ ΦΩΤΗΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΕΚΑ


Ολόκλήρο το κείμενο....

Ατύχημα στην πλατεία Ηρώων. Γιατί;


Απόψε 1-7-10... Δείτε περισσότερα, στο χώρο της πλατείας Ηρώων στην Ανθούσα – εν μέσω πολιτιστικών εκδηλώσεων ( κινηματογράφος ) – συνέβη ένα ατύχημα που χάλασε τη βραδιά των παρευρισκομένων, αναδεικνύοντας την έλλειψη μελέτης όσο αφορά τη δεύτερη ανάπλαση της συγκεκριμένης πλατείας.

Ένα παιδάκι έπεσε από το μη προφυλασσόμενο πρεβάζι και από ύψος τουλάχιστον τριών!!!!!!! μέτρων, πανικοβάλλοντας τους γονείς του και όσους ενδιαφέρθηκαν.

Ειλικρινά ευχόμαστε το καλύτερο για το μικρό και την οικογένεια του. Η ασφάλεια τόσο των παιδιών όσο και όλων μας πρέπει να είναι πρωταρχικής σημασίας για κάθε έργο σχεδίασης και υλοποίησης.

Έκπληκτοι, αναφέρουμε και τη στάση του κ. Κουτσικούρη ο οποίος όχι μόνο δεν ασχολήθηκε, αλλά εν μέσω φωνών και αναστάτωσης των παρευρισκομένων στην πλατεία την ώρα του ατυχήματος, συνέχισε να παρακολουθεί την ταινία, στέλνοντας κάποιο άτομο αντί του ιδίου για να μάθει για το συμβάν……

Χρειαζόμαστε Ηγεσία με ανθρωπιά για να πάμε μπροστά ως κοινωνία και ως κράτος.

Κύριε Κουτσικούρη, οι εποχές άλλαξαν. Εσείς;

πηγή Fecebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.