Δείτε τη ΝΕΑ συσκευή που θα μειώσει στο ελάχιστο τις καισαρικές τομές

Μια συσκευή που κάνει τον τοκετό παιχνιδάκι δημιούργησε ο59χρονος Χόρχε Όντον από την Αργεντινή...

Ο άντρας, που εργάζεται σε γκαράζ αυτοκινήτων, είχε δει ένα βίντεο στο youtube με τίτλο  «Πώς βγάζουμε τον φελλό που έχει σφηνώσει σε ένα μπουκάλι» πριν πέσει για ύπνο.
Στο όνειρό του είδε, όπως υποστηρίζει,  ότι δημιούργησε μια συσκευή που μπορούσε να εφαρμόσει αυτήν τη μέθοδο στον τοκετό!!!


Το πρωί που ξύπνησε βρήκε σπίτι του τα υλικά που χρειαζόταν: μια γυάλινη κανάτα που αναπαρίστανε τη μήτρα, μια κούκλα της κόρης του που της έδωσε τον ρόλο του βρέφους, μια σακούλα και ένα μανίκι.

Αμέσως αποφάσισε να κάνει πράξη την ιδέα του και απευθύνθηκε στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, αλλά και σε εταιρείες Ιατρικής Τεχνολογίας των ΗΠΑ, οι οποίες τον χρηματοδότησαν.

Μέσα σε λίγες μέρες από τότε που τελειοποίησε την συσκευή του βοήθησε ένα γυναικολόγο να φέρει στον κόσμο ένα παιδί.

Οι γιατροί εκτιμούν ότι με την νέα μέθοδο θα μειωθούν οι καισαρικές.

Η διαδικασία του τοκετού

Το πλαστικό μανίκι τοποθετείται γύρο από το κεφάλι του μωρού, ενώ η πλαστική σακούλα φουσκώνει με αέρα και έτσι το μανίκι μπορεί και αγκαλιάζει το κεφάλι του μωρού.
Τότε ο γιατρός μπορεί να τραβήξει το κεφάλι χωρίς πρόβλημα και να βγει το μωρό με ασφάλεια από τον κόλπο.

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.