Ντροπή... ιδιωτικοποιούνται και τα ΚΨΜ στις στρατιωτικές μονάδες

Γιατί ιδιωτικοποιούνται και τα ΚΨΜ; “Μπαίνουν” μέσα; Επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό των ΕΔ; Κι αν είναι έτσι γιατί σπεύδουν οι ιδιώτες να τα πάρουν;

Το μόνο βέβαιο είναι ότι όπως σωστά επισημαίνει το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων , οι στρατιώτες θα πίνουν καφεδάκι με τιμές Κολωνακίου για τα δεδομένα της τσέπης τους που είναι στην συντριπτική τους πλειοψηφία άδεια.
Τα κέρδη για τους ιδιώτες που πήραν το ΚΨΜ και για όσους πάρουν και τα υπόλοιπά εξασφαλισμένα.
Δείτε τον τιμοκατάλογο για το καφεδάκι του στρατιώτη:
  • Φραπέ μικρός 1 ευρώ, μεγάλος 1.4
  • Φρέντο 1,5 ευρώ, φρέντο καπουτσίνο 1,8!
  • Η τιμή του καφέ πριν την ιδιωτικοποίηση ήταν γύρω στα 30 λεπτά.
  • Επιπλέον το νερό έχει 35 λεπτά από 20 και το κρουασάν 1.20 από 30 λεπτά!
  • Χαρτί τουαλέτας 80 λεπτά, που πλέον πρέπει να αγοράσεις αφού δεν παρέχει ο στρατός.
Επομένως, ένας στρατιώτης θα πρέπει να ξοδεύει 5-10 ευρώ καθημερινά στο ιδιωτικό ΚΨΜ.

Το “πείραμα” ξεκίνησε από τον Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων Θήβας, όπου το ΚΨΜ δόθηκε σε ιδιωτική εταιρεία και αυτό είναι μόνο η αρχή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.